Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Bihor şi-a înjunghiat fratele și și-a lovit mama, iar apoi a atacat un poliţist chemat să intervină

Un bărbat din Bihor şi-a înjunghiat fratele și și-a lovit mama, iar apoi a atacat un poliţist chemat să intervină

Un poliţist din Bihor a fost rănit după ce a fost înjunghiat în abdomen de un bărbat. Acesta din urmă a distrus mai multe maşini, iar proprietarii au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Un bărbat din Bihor şi-a înjunghiat fratele și și-a lovit mama, iar apoi a atacat un poliţist chemat să intervină
Sursa foto: Agerpres
de Silvia Preda    |    29 Iun 2022   •   16:39

Când au ajuns la faţa locului poliţiştii, agresorul şi proprietarii maşinilor erau în toiul scandalului. Scos din minţi de apariţia poliţiei, bărbatul a încercat să distrugă autospeciala, şi-a înjunghiat mai întâi fratele iar apoi pe poliţist.

Scandal s-a produs noaptea trecută, în localitatea bihoreană Sălard. Mai mulți localnici au alertat poliția după ce au auzit scandal pe stradă. Vecinul lor, un tânăr de 27 de ani, a distrus mai multe mașini parcate și a lovit cu un bolovan poarta unui vecin.

Primul care a încercat să îl liniștească a fost chiar fratele său, care în cele din urmă s-a ales cu o tăietură de cuțit în zona abdomenului și a ajuns la spital. Nici mama nu acestuia nu a scăpat, femeia a fost lovită cu putere de fiul violent când a încercat să aplaneze conflictul.

Poliţist înjunghiat de un bărbat

După ce au ajuns polițiștii, furia bărbatului s-a revărsat asupra lor. Un polițist a fost atacat cu cuțitul tot în zona abdomenului, dar a fost protejat de vesta antiglonț.

După ce l-a atacat pe poliţist, bărbatul a distrus alte trei mașini parcate cu pietre.

Bărbatul este cunoscut de vecini drept scandalagiu, iar urmă cu două săptămâni a fost internat la Spitalul de neuropsihiatrie după ce a amenințat că dă foc la casă.
Acesta a fost încătușat de polițiști și dus la secţie.

Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru ultraj, distrugere și violența în familie.

×
Subiecte în articol: Bihor politist
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close