Antena 3 CNN Actualitate Locale Un polițist din Cluj, care le explica elevilor cum să se comporte la ore, a lovit un copil

Un polițist din Cluj, care le explica elevilor cum să se comporte la ore, a lovit un copil

Un poliţist din judeţul Cluj este acuzat că a lovit un elev, în scoală, chiar în momentul în care le prezenta copiilor comportamentul adecvat în timpul orelor.

Un polițist din Cluj, care le explica elevilor cum să se comporte la ore, a lovit un copil
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Ioana Mircea    |    14 Oct 2022   •   11:00

Un elev din comuna Bonțida, judeţul Cluj s-a plâns că a fost lovit de un polițist în cancelaria şcolii.

Polițiștii au fost prezenți la școală pentru a le oferi elevilor recomandări despre conduita care trebuie respectată în timpul orelor de curs, dar și în afara acestora.

Un profesor a cerut ajutorul poliţistului agresiv după ce un elev de la o altă clasă a perturbat ora. Copilul a fost dus în cancelarie, iar acolo ar fi fost agresat de agent.

Ulterior, un echipaj medical a venit la școală și l-a consultat pe copil. Totul ar fi început de la faptul că elevul le-a cerut colegilor un pix.

„Referitor la o eventuală agresiune a polițistului asupra minorului, precizăm faptul că la nivelul Biroului Control Intern au fost demarate verificări, urmând ca, în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsurile legale”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Cluj, potrivit stiridecluj.ro.

×
Subiecte în articol: Cluj politist IPJ Cluj agresiune Bonțida
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close