Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţist criminalist, rănit cu arma pe care o analiza, în Galaţi. Agentul a ajuns la spital și a fost operat de urgență

Poliţist criminalist, rănit cu arma pe care o analiza, în Galaţi. Agentul a ajuns la spital și a fost operat de urgență

Un politist de la Serviciul Criminalistic din Galaţi s-a rănit în timp ce făcea o analiză balistică a unei arme. Agentul a fost transportat de urgenţă la spital, unde a fost operat.

Poliţist criminalist, rănit cu arma pe care o analiza, în Galaţi. Agentul a ajuns la spital și a fost operat de urgență
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Gabi Vlad    |    07 Dec 2023   •   10:52

Accident de muncă la Inspectoratul de Poliție din Galați. Un polițist de la Serviciul Criminalistic a fost rănit, în timp ce făcea o analiză balistică a unei arme.

Criminalistul a suferit o fractură la un deget al mâinii stângi și a fost operat la Spitalul Județean de Urgență din Galați. 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați a deschis un dosar penal în acest caz, cu privire la infracțiunile de vătămare corporală din culpă și nerespectarea de către orice persoană a obligaţiilor şi a măsurilor stabilite cu privire la securitatea şi sănătatea în muncă, dacă prin aceasta se creează un pericol iminent de producere a unui accident de muncă sau de îmbolnăvire profesională.

×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close