Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţist din Arad, călcat cu mașina. Ce a făcut șoferul după accident

Poliţist din Arad, călcat cu mașina. Ce a făcut șoferul după accident

Poliţist din Arad, călcat cu mașina. Ce a făcut șoferul după accident
13 Iul 2018   •   16:07

Un poliţist local din Arad a fost transportat la spital, vineri, după ce un şofer care urma să fie legitimat pentru că a parcat neregulamentar l-ar fi călcat intenţionat cu maşina pe picior, după care a fugit de la locul incidentului. Bărbatul a fost oprit în trafic, iar procurorii au început cercetări pentru ultraj.

„Tânărul şofer parcase într-un loc nepermis, iar în momentul în care i s-a cerut să se legitimeze, acesta a devenit recalcitrant şi a încercat să scape de omul legii accelerând brus şi trecând peste piciorul acestuia. Tânărul a fost oprit la timp de colegii poliţistului local accidentat şi a fost predat unui echipaj din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad. Cel mai probabil, şoferul se va alege cu dosar de cercetare penală pentru ultraj”, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad, Ralu Cotrău.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au anunţat că au deschis deja pe numele şoferului un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

×
Subiecte în articol: sofer Arad politist accident
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close