Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițistul care a salvat un muncitor, răsplătit pentru gestul eroic

Polițistul care a salvat un muncitor, răsplătit pentru gestul eroic

Poliţistul din Hunedoara care a devenit erou după ce a salvat un tânăr muncitor de la moarte a fost răsplătit pentru fapta sa. Agentul a avut ocazia să stea alături de pilotul Mihai Leu, într-un bolid de lux la etapă "Super Rally" de la Deva din acest weekend. Omul legii s-a bucurat de experienţa unică şi spune că nu se aştepta vreodată la o asemenea recompensă.

Polițistul care a salvat un muncitor, răsplătit pentru gestul eroic
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Aug 2021   •   15:33

Iulian Creţ, poliţistul hunedorean care a salvat un muncitor peste care căzuse un mal de pământ a avut parte de o surpriză inedită. Primarul municipiului Deva, care urma să-i fie copilot campionului mondial Mihai Leu la "Super Rally", i-a cedat locul agentului erou. 

Astfel, poliţistul a stat pe locul din dreapta al unui Ferrari în circuitul spectaculos.

"M-a luat prin surprindere, nu m-am gândit la chestia asta în niciun fel. Nu-mi vine sa cred acum. O să dureze o perioadă să îmi dau seama că totul e realitate, nu e un vis.", spune poliţistul erou.

Agentul șef principal Iulian Creț este chiar operator 112. El se afla în timpul liber cand un tânăr muncitor a fost îngropat de viu, în timp ce încerca să aşeze o ţeavă. Fără să mai stea pe gânduri, poliţistul a sărit în ajutor şi a reuşit până la sosirea pompierilor să-i descopere capul şi pieptul muncitorului care risca să moară sufocat.

×
Subiecte în articol: Hunedoara Mihai Leu Iulian Creţ
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close