Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat s-a dat polițist și a amendat oameni în vama Giurgiu. Ce sume au fost găsite asupra lui

Un bărbat s-a dat polițist și a amendat oameni în vama Giurgiu. Ce sume au fost găsite asupra lui

Un bărbat care s-a dat polițist de frontieră la Vama Giurgiu i-a cerut unui moldovean bani ca să nu îl sancționeze pentru oprire neregulamentară.

Un bărbat s-a dat polițist și a amendat oameni în vama Giurgiu. Ce sume au fost găsite asupra lui
Sursa foto: Facebook/ Poliția de Frontiera Romana
de Silvia Preda    |    23 Noi 2022   •   20:36

Potrivit IPJ Giurgiu, incidentul a avut loc marți seara. Poliția a fost sesizată, prin apel la 112, de către un cetățean moldovean cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-o stație peco din zona Vămii Giurgiu, un bărbat care i-ar fi prezentat o legitimație de poliție și i-ar fi solicitat o sumă de bani, pentru a nu fi sancționat.

Din primele cercetări făcute de polițiști la fața locului a reieșit că un bărbat, îmbrăcat cu un palton negru, care deținea în mână o stație de emisie-recepție, i-ar fi solicitat cetățeanului moldovean 2.600 de lei, pentru a nu fi sancționat contravențional, pentru oprire neregulamentară.

De asemenea, bărbatul i-ar fi prezentat apelantului o legitimație de poliție, recomandându-se ca fiind polițist de frontieră. Acesta i-ar fi dat falsului polițist 730 de lei, după care a sesizat Poliția.

Falsul poliţist a fost prins şi reţinut

În scurt timp, polițiștii au prins bărbatul bănuit de înșelăciune și uzurpare de calități oficiale. Are 41 de ani și este din municipiul Giurgiu. Asupra acestuia au fost descoperiți 825 de lei, 300 de dolari și 160 de euro.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar miercuri instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: vama giurgiu politist amenda
Parteneri
Horoscop 30 septembrie 2023. Taurii sunt atenți la detalii
x close