Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care un poliţist local băut şi drogat a provocat un accident în lanţ, în faţa Spitalului Victor Babeş, din Timişoara

Momentul în care un poliţist local băut şi drogat a provocat un accident în lanţ, în faţa Spitalului Victor Babeş, din Timişoara

Un poliţist local şi băut, şi drogat a provocat în această dimineaţă un accident rutier în care au fost implicate mai multe maşini, în faţa Spitalului Victor Babeş, din Timişoara. Impactul a fost surprins de camera de bord a unui alt autoturism aflat în trafic.

de Andreea Borboros    |    Dragoș Boța    |    23 Noi 2023   •   12:30

Accidentul s-a petrecut în această dimineaţă in faţa Spitalului Victor Babeş, din Timşoara. O cameră de bord a surprins momentul în care un şofer, în vârstă de 53 de ani, izbește o maşină condusă de o femeie care, la rândul ei, a fost proiectată pe sensul opus de circulație într-un alt autoturism condus de o femeie în vârstă de 34 de ani. 

Bărbatul este poliţist local la Primăria Dumbrăvița. 

Testat cu alcooltestul, şoferul vinovat avea o alcoolemie de 1,29 mg/l alcool în aerul expirat. De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest şi a fost depistat pozitiv la amfetamină.

Din fericire, nu e nimeni rănit, pagubele fiind doar materiale.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi distrugere şi pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor interzise.

„Un bărbat în vârstă de 53 de ani a condus un autoturism pe strada Gheorghe Adam dinspre strada Simion Bărnuțiu, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 48 de ani, care ulterior a fost proiectat pe sensul opus de circulație într-un alt autoturism condus de o femeie în vârstă de 34 de ani.

În urma impactului dintre autoturisme, au rezultat doar pagube materiale.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat faptul că bărbatul în vârstă de 53 de ani avea o alcoolemie de 1,29 mg/l alcool în aerul expirat.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest și au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe", transmit reprezentanţii IPJ Timis.

×
Subiecte în articol: sofer baut drogat accident Timișoara
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close