Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţist lovit în timpul audierilor, când încerca să aplaneze un conflict, în Petroşani

Poliţist lovit în timpul audierilor, când încerca să aplaneze un conflict, în Petroşani

A fost scandal uriaş la sediul Poliţiei Petroşani. Un poliţist care încerca să aplaneze un conflict dintre doi bărbaţi veniţi la audieri a fost atacat de aceştia. A fost nevoie de intervenţia mai multor agenţi pentru a-i putea despărţi.

de Gabriela Mladin    |    06 Mar 2024   •   11:05

Incidentul a avut loc chiar în sediul Poliției din Petroșani, unde s-a prezentat un bărbat de 54 de ani, însoțit de avocatul ales, pentru a fi audiat în cadrul unui dosar penal, deschis în urma unei altercații care a avut loc în Petroșani.

La scurt timp, la sediul Poliției, s-a prezentat și un bărbat de 39 de ani, împreună cu avocatului lui, fiind citat în acelaşi dosar penal.

În timp ce ofițerul de serviciu înregistra persoanele, între cei doi bărbaţi a avut loc un conflict verbal, după ce poliţiştii le-au comunicat că trebuie să aştepte separat, indicându-le anumite săli în care să stea.

Bărbatul de 39 de ani s-a îndreptat către celălalt, pe care l-a lovit, iar în timpul altercației a intervenit un agent de poliție din cadrul Birou Investigații Criminale Petroșani, pentru a-i despărți cei doi, moment în care ambii bărbaţi au tăbărât pe polițist. În timp ce unul îl împingea, celălalt îl lovea. 

A fost nevoie de intervenţia mai multor poliţişti pentru a aplana conflictul.

Cei doi bărbaţi s-au ales acum şi cu un alt dosar, respectiv pentru ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe

×
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close