Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţistul găsit mort în cimitir şi-a pus capăt zilelor pe mormântul fiicei sale de un an, pe care o chema Andreea, chiar în ziua de Sfântul Andrei

Poliţistul găsit mort în cimitir şi-a pus capăt zilelor pe mormântul fiicei sale de un an, pe care o chema Andreea, chiar în ziua de Sfântul Andrei

Poliţistul din Botoşani, găsit mort în cimitirul din Vlăsineşti, şi-a pus capăt zilelor pe mormântul fiicei sale, care s-a stins la numai un an şi pe care o chema Andreea, chiar în ziua de Sfântul Andrei. Atenţie, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional!

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Noi 2023   •   12:43

Poliţistul în vârstă de 47 de ani, şef de post la Stăuceni, a fost găsit fără viaţă, în această dimineaţă, în cimitirul din Vlăsineşti, judeţul Botoşani, de un bătrân venit la cimitir să aprindă o lumânare.

Bărbatul a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns poliţişti şi un echipaj al Ambulanţei, însă medicii nu au mai putut face nimic. Colegii poliţistului au început ancheta şi, în scurt timp, au aflat despre o tragedie fără margini.

"Astăzi, 30 noiembrie, în jurul orei 10.30, Inspectoratul de Poliție Judeţean Botoșani a fost sesizat cu privire la faptul că, în comuna Vlăsinești, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului. 

În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din municipiul Botoșani.  

Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, fiind încadrat din anul 1996.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând  să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul", se arată într-un comunicat al IPJ Botoşani.

Poliţist mort pe mormântul fiicei sale, pe care o chema Andreea, în ziua de Sfântul Andrei

Potrivit unor surse, poliţistul a avut o fiică, pe nume Andreea, care s-a stins la vârsta de un an, ea fiind înmomântată la cimitirul din Vlăsineşti.

În această dimineaţă, în ziua de Sfântul Andrei, poliţistul a mers la mormântul fiicei sale şi şi-a pus capăt zilelor.

El a fost găsit împuşcat în cap, iar medicii chemaţi de urgenţă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close