Antena 3 CNN Actualitate Locale Un poliţist din Neamţ a intrat în greva foamei chiar în fața sediului: "M-am săturat să fiu abuzat eu, ca polițist"

Un poliţist din Neamţ a intrat în greva foamei chiar în fața sediului: "M-am săturat să fiu abuzat eu, ca polițist"

Un agent de poliţie a intrat în greva foamei în fața sediului Inspectoratului Județean de Poliție Neamț.

Un poliţist din Neamţ a intrat în greva foamei chiar în fața sediului: "M-am săturat să fiu abuzat eu, ca polițist"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Ştefan Petrică    |    03 Ian 2023   •   17:10

Polițistul a făcut anunțul în urmă cu puțin timp, afirmând că protestul său vine ca urmare a abuzurilor exercitate asupra sa de conducerea Poliției Neamț.

Agentul de poliţie protestează în faţa sediului pentru abuzuri execitate împotriva sa. În urmă cu o lună agentul și câțiva colegi de-ai săi au făcut acuzații similare.

"Voi folosi forma de protest greva foamei, pentru că abuzurile îndreptate împotriva mea au ajuns la un nivel superior", a spus agentul de poliţie.

Agentul de poliție face acuzații grave la adresa superiorilor săi, pe care îi acuză de abuzuri.

"Cer public ca domnul Inspector Şef să fie demis din funcție, m-am săturat să mai fiu abuzat eu, ca polițist, de către un alt polițist", a mai spus agentul.

Scandalul are rădăcini mai vechi. În decembrie polițistul împreună cu alți colegi de-ai săi au semnalat că sunt nevoiți să lucreze în birouri neîncălzite.

Cu privire la conduita polițiștilor implicați în acest eveniment, se efectuează verificări prin structura de control intern din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

×
Subiecte în articol: IPJ Neamț agent politie protest
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close