Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițist rutier din Huși, prins în timp ce se iubea cu o femeie pe câmp, iar colegul său dormea în autospecială

Polițist rutier din Huși, prins în timp ce se iubea cu o femeie pe câmp, iar colegul său dormea în autospecială

Un polițist de la Serviciul Rutier din Huși, aflat în misiune, a fost surprins de localnici în timp ce făcea dragoste cu o femeie, noaptea, pe câmp, în mașina acesteia. În tot acest timp, colegul său aflat în autospeciala de serviciu dormea dus.

Polițist rutier din Huși, prins în timp ce se iubea cu o femeie pe câmp, iar colegul său dormea în autospecială
Sursa foto: Politia Romana
12 Iun 2020   •   08:22

Scenele au fost înregistrate cu telefonul mobil de mai mulți tineri și au fost postate pe rețelele sociale. Poliția îl anchetează acum doar pe polițistul prins în fapt. 

Polițiștii de la Serviciul Rutier Huși se aflau în timpul serviciului, când au fost filmați, pe câmp, după miezul nopții. 

Unul dintre agenți a coborât din mașina Poliției și s-a urcat în alt autoturism unde îl aștepta o femeie. Pantofii i-a lăsat pe câmp. În momentul în care a fugit de urmăritorii săi, agentul a uitat însă de încălțări. 

Când i-au văzut pe tineri, agentul și femeia aflați în mașină au demarat în trombă. Au făcut mai multe ture pe câmp ca să scape de încercuire. 

Al doilea agent care a rămas în mașina de serviciu, dormea când tineri au înconjurat autoturismul. 

După apariția în spațiul public a înregistrării, polițiștii de la Control Intern au decis că trebuie anchetat doar agentul de la Rutieră care a părăsit autospeciala în timpul serviciului. 

Acesta a declarat că nu a avut de ales, pentru că avea probleme digestive. 

×
Subiecte în articol: politist Husi
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close