Antena 3 CNN Actualitate Locale Un poliţist rutier din Prahova s-a dus drogat cu cocaină la serviciu şi a picat testul Drugtest

Un poliţist rutier din Prahova s-a dus drogat cu cocaină la serviciu şi a picat testul Drugtest

Un poliţist rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova s-a dus drogat cu cocaină la serviciu, iar colegii lui l-au testat cu aparatul Drugtest.

Un poliţist rutier din Prahova s-a dus drogat cu cocaină la serviciu şi a picat testul Drugtest
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Dani Amariei
de Alin Tarnovschi    |    20 Aug 2021   •   10:00

Poliţistul rutier, angajat la Biroul Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciul Rutier al IPJ Prahova, a mers miercuri la serviciu şi se pregătea să plece în teren, pe DN 1, acolo unde ar fi urmat să oprească şoferi în trafic.

Din fericire pentru şoferi, poliţistul a fost selectat să participe la un test de droguri, chiar înainte de a pleca pe teren, alături de mai mulţi colegi.

În timp ce rezultatele au fost negative pentru colegii săi, pentru agentul de la Drumuri Naţionale testul a fost pozitiv la cocaină.

Reprezentanţii IPJ Prahova au confirmat informaţia pentru jurnaliştii de la ziarulincomod.ro.

"La data de 18 august a.c., în urma efectuării unor activități de verificare a polițiștilor, pentru unul dintre aceștia, la testarea cu aparatul Drugtest, s-a înregistrat rezultat pozitiv.

Având în vedere acest aspect, IJP Prahova a transmis o informare către BCCO Ploiești, în vederea continuării verificărilor, conform competenței", potrivit sursei citate.

Drept urmare, poliţistul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice şi va fi cercetat de colegi.

×
Subiecte în articol: IPJ Prahova politist
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close