Antena 3 CNN Actualitate Locale Un poliţist de la Rutieră a murit într-un Trabant strivit, după un accident în Şoimuş

Un poliţist de la Rutieră a murit într-un Trabant strivit, după un accident în Şoimuş

Un poliţist de la Rutieră a murit, astăzi, într-un Trabant strivit, după un cumplit accident produs în comuna Şoimuş din Hunedoara, chiar lângă Deva.

Un poliţist de la Rutieră a murit într-un Trabant strivit, după un accident în Şoimuş
Sursa foto: Facebook / ISU Hunedoara
de Alin Tarnovschi    |    18 Iun 2021   •   19:50

Poliţistul de la Rutieră se afla, astăzi, în timpul său liber, atunci când a fost implicat într-un grav accident pe DN 76, pe raza comunei Şoimuş din Hunedoara, situată în apropiere de Deva.

În vârstă de 38 de ani, tânărul poliţist de la Rutieră se afla la volanul unui autoturism marca Trabant, cu care se deplasa din direcţia Brad către Deva.

La un moment dat, poliţistul a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a pătruns pe contrasens şi a fost spulberată frontal de un autoturism marca Dacia, condus din sens opus de un bărbat de 40 de ani.

În urma impactului deosebit de violent, tânărul poliţist din Trabant a murit pe loc.

El este poliţistul care a murit într-un Trabant strivit, după un accident cumplit în Şoimuş

Tânăr poliţist de la Rutieră, mort într-un Trabant după un accident în Şoimuş

Au urmat momente dramatice în comuna Şoimuş, după teribilul accident. Oamenii aflaţi în zonă, martori la tragedie, au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului au ajuns, în scurt timp, echipaje SMURD, ale Ambulanţei, dar şi poliţiştii şi pompierii de la Descarcerare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Pompierii Detaşamentului Deva cu o autospecială mixtă, o descarcerare grea, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă au ajuns în căteva minute la locul impactului dintre un autoturism Trabant şi o autoutilitară.

În autoturism cei 13 pompieri implicaţi în operaţiune au găsit un bărbat, în vârstă de 35 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa.

Bărbatul a fost declarat decedat de echipajul cu medic al SAJ.

Pompierii au acordat îngrijiri medicale şoferului autoutilitarei, ce avea răni uşoare, şi l-au transportat conştient şi cooperant la UPU Deva.

Circulaţia pe drumul judeţean a fost blocată aproximativ o jumătate de oră până la finalizarea operaţiunilor de salvare şi a cercetărilor la locul accidentului", se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

×
Subiecte în articol: Şoimuş accident deva
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close