Antena 3 CNN Actualitate Locale Lecţia de viaţă dată de un poliţist unui bărbat care a vrut să îşi pună capăt zilelor în Arad: "Orice s-ar întâmpla, viața merită trăită"

Lecţia de viaţă dată de un poliţist unui bărbat care a vrut să îşi pună capăt zilelor în Arad: "Orice s-ar întâmpla, viața merită trăită"

Incidentul a avut loc marţi după masă pe un pod din Arad, acolo unde un bărbat amenința că îşi pune capăt zilelor. Din fericire, un polițist l-a convins pe individ că orice s-ar întâmpla, viața merită trăită.

Lecţia de viaţă dată de un poliţist unui bărbat care a vrut să îşi pună capăt zilelor în Arad: "Orice s-ar întâmpla, viața merită trăită"
Sursa foto: Facebook Poliţia Română
de Claudia Popovici    |    31 Aug 2021   •   18:10

Evenimentul a fost povestit de Poliţia Română pe pagina de socializare a instituţiei.

„Puțin după ora 16.00, dispecerul de la 112 a fost anunțat că un bărbat vrea să-și pună capăt zilelor, intenționând să sară de pe un pod din Arad. De îndată, a fost dirijată o patrulă de ordine publică la fața locului, un echipaj ISU și o patrulă de jandarmi.

Eugen Mihuț, cu o experiență de aproape 25 de ani la ordine publică, a fost primul care a ajuns la fața locului. Știa că fiecare secundă contează în astfel de situații, iar cei care iau decizia de a-și încheia socotelile o pot pune în aplicare în orice moment.

Așa l-a găsit pe bărbatul de 47 de ani, hotărât să sară de la mai mulți metri înălțime, tulburat și dezorientat. Norocul lui, astăzi, a fost Eugen, care l-a convins că orice s-ar întâmpla, viața merită trăită.

Bărbatul a coborât, fiind preluat de un echipaj medical, pentru evaluare și consiliere. Astăzi a fost o zi bună pentru polițiștii de ordine publică din Arad: o viață a fost salvată", spune Poliţia Română.

×
Subiecte în articol: politist Arad pod barbat
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close