Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţist din Vaslui prins în timp ce făcea amor cu o colegă de serviciu, pe câmp

Poliţist din Vaslui prins în timp ce făcea amor cu o colegă de serviciu, pe câmp

Comisarul-șef din Vaslui, prins în timp ce făcea amor cu o colegă de serviciu, s-a pensionat. Ancheta internă de la Inspectoratul de Poliție Vaslui s-a încheiat după ce bărbatul și-a recunoscut fapta.

Poliţist din Vaslui prins în timp ce făcea amor cu o colegă de serviciu, pe câmp
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    24 Oct 2022   •   18:58

Fotografia făcută la sfârșitul lunii august, care a ajuns pe masa ministrului Lucian Bode, a născut un adevărat scandal în cadrul Inspectoratului de Poliție Vaslui.

Odată ce a început ancheta controlului intern, foarte rapid a fost identificat polițistul care apărea în imagini, iar acesta a recunoscut rapid fapta în fața celor care îl anchetau.

A recunoscut că este el, iar 2 zile mai târziu acesta era și pensionat. Astfel, dosarul s-a clasat, iar raportul care a ajuns pe masa ministrului a concluzionat că nu se mai face nimeni de vină, deoarece aceasta este pensionat.

Rămâne însă colega de serviciu cu care acesta întreținea raportul sexual în mașina de serviciu.

Știm că aceasta este angajată a IPJ Vaslui, însă deocamdată nimeni nu spune cine este aceasta sau dacă aceasta mai lucrează în operativ.

În primă fază, comisarul-șef susținea că a fost victima unei înscenări sau că a fost vânat de către cineva căruia i-a făcut dosar penal pentru trafic de persoane, însă acest lucru este irelevant.

Trebuie să subliniem faptul că nu este prima dată când cei de la IPJ Vaslui sunt puși într-o situație jenantă. De-a lungul timpului au existat mai multe povești în care uniforma a fost pusă într-o lumină nefavorabilă.

×
Subiecte în articol: Vaslui
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close