Antena 3 CNN Actualitate Locale Un polițist din Vaslui s-a îmbrăcat în lenjerie de femeie, s-a fotografiat și le-a trimis pozele unor colegi

Un polițist din Vaslui s-a îmbrăcat în lenjerie de femeie, s-a fotografiat și le-a trimis pozele unor colegi

Un poliţist exchibiţionist din Vaslui a devenit vedetă pe internet. Agentul s-a fotografiat în ipostaze indecente, iar imaginile cu el gol le-a distribuit mai multor persoane. Ba mai mult, într-una din poze acesta apare îmbrăcat în lenjerie intimă de femeie. Conducerea IPJ Vaslui s-a sesizat în acest caz și a deschis o anchetă.

Un polițist din Vaslui s-a îmbrăcat în lenjerie de femeie, s-a fotografiat și le-a trimis pozele unor colegi
Sursa foto: Facebook / Poliția Română
de Laura Dinu    |    20 Ian 2021   •   11:15

Cu ajutorul unui selfie-stick, bărbatul apare într-una din fotografii cu un morcov introdus în anus. Alte fotografii îl surprind pe polițist dezbrăcat, fotografiat din toate unghiurile posibile, sau îmbrăcat în lenjerie intimă de damă. 

Dacă imaginile ar fi rămas în albumul personal, nu ar fi fost nicio problemă. Însă omul legii a trimis fotografiile unor persoane care, la rândul lor, le-au trimis mai departe. 

Identitatea polițistului nu a fost făcută publică din motive lesne de înțeles. 

IPJ Vaslui a demarat o anchetă

”În urma imaginilor apărute în mediul online, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern.

Față de agentul de poliție, a fost dispusă declanșarea cercetării prealabile, pentru comportament necorespunzător în societate, abatere prevăzută de Statutul Polițistului.

Precizăm că polițiștii sunt evaluați psihologic la anumite intervale de timp, în funcție de specificul structurii în care aceștia își desfășoară activitatea”, se arată în comunicatul emis de IPJ Vaslui. 

×
Subiecte în articol: politist Vaslui
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close