Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițistă desfigurată în timpul misiunii! Totul a fost surprins de camerele de supraveghere

Polițistă desfigurată în timpul misiunii! Totul a fost surprins de camerele de supraveghere

Imagini șocante surprinse la Onești, unde o polițistă a fost desfigurată în timpul misiunii.

de Carmina Pricopie    |    16 Ian 2023   •   13:40

Polițista a fost bătută în timpul unei intervenții la o sală de jocuri. 

Mai șocantă a fost, însă, decizia judecătorilor. Și asta deoarece atacatorul este, în acest moment, în arest la domiciliu. 

Incidentul a avut loc pe data de 13 ianuarie, într-o zonă foarte cunoscută din orașul Onești. Un cetățean a sunat la 112 și a reclamat faptul că o persoană a devenit deosebit de recalcitrantă, că este sub influența băuturilor alcoolice și a solicitat intervenția poliției. 

Agenții au ajuns imediat la fața locului, unde l-au imobilizat pe bărbatul agresiv. Acesta era însoțit de mai multe persoane de etnie romă. 

În momentul în care bărbatul era încătușat și băgat în mașina de poliție, fiul acestuia, în vârstă de 16 ani, a atacat-o pe polițista care se afla în misiune. Mai exact a lovit-o cu piciorul în față. 

Polițiștii l-au căutat pe adolescent timp de două zile, fiind găsit în cele din urmă pe data de 15 ianuarie. 

Băiatul a fost dus în fața magistraților de la Judecătoria Onești cu propunere de arestare preventivă, însă aceștia au decis să fie lăsat în stare de libertate cu mențiunea de a nu părăsi domiciliul. Vorbim, așadar, de arest la domiciliu, în ciuda faptului că polițista are nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale.  

Procurorii au făcut contestație la decizie urmând ca aceasta să se judece la Tribunalul Bacău.  

×
Subiecte în articol: Onesti politista
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close