Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițiști amenințați cu moartea la 112 de un bărbat, pentru că nu l-au lăsat să-și bată iubita, în Argeș

Polițiști amenințați cu moartea la 112 de un bărbat, pentru că nu l-au lăsat să-și bată iubita, în Argeș

Amenințări cu moartea aduse oamenilor legii la 112! Un bărbat din Argeș a sunat de mai multe ori la numărul de urgență și le-a spus operatorilor că va omorî mai mulți polițiști.

de Mariana Zaharia    |    24 Ian 2024   •   10:43

Totul a pornit de la un incident în urma căruia bărbatul a fost amendat de către polițiști. Fosta lui concubină a decis să-l părăsească după mai multe certuri, iar bărbatul a urmărit-o la autogara din Pitești, unde a încercat să o lovească.

El a fost oprit de către polițiști și sancționat. Ca să se răzbune pe agenți, a ajuns acasă și a sunat de zeci de ori la 112 și a amenințat cu moartea.

Pentru a-l convinge pe bărbat să nu mai țină linia ocupată, un echipaj de poliție a mers la locuința lui. Bărbatul a fost însă la fel de agresiv și cu agenții sosiți la casa lui. A încercat să îi lovească și chiar i-a amenințat cu moartea.

Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a fost trimis în judecată pentru ultraj, iar acum a fost condamnat la patru luni de închisoare cu suspendare. El trebuie să efectueze și 40 de zile de muncă neremunerată în cadrul unei instituții din Pitești.

×
Subiecte în articol: polițiști amenințați barbat Argeş
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close