Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţişti atacaţi cu topoarele, după un apel la 112, în Sighetu Marmaţiei

Poliţişti atacaţi cu topoarele, după un apel la 112, în Sighetu Marmaţiei

Incident grav la Sighetu Marmației, în Maramureș. Mai mulți polițiști au fost atacați cu topoarele. Agenţii au răspuns unei sesizări la 112 şi s-au ales cu un scandal de proporţii. Iată despre ce este vorba.

Poliţişti atacaţi cu topoarele, după un apel la 112, în Sighetu Marmaţiei
Sursa foto: Captură video Antena 3
de Vasile Dale    |    23 Iul 2022   •   20:00

Totul a început cu un apel la 112 prin care se cerea un echipaj de poliţie care să oprească cheful unor petrecăreți din Sighetu Marmației. 

Inițial, un echipaj a fost trimis la fața locului, însă la vederea polițiștilor, oamenii au ieșit cu topoarele în întâmpinarea acestora.

Imediat, agenţii au chemat întăriri, iar şase polițiști au reușit în foarte scurt timp să îi încătușeze pe cei 3 scandalagii, care au fost duși apoi la sediul poliției pentru audieri.

Numai că acolo circul a continuat. Unul dintre bărbaţi, în sediul poliției, a reușit să scoată telefonul mobil și a început să filmeze.

A urmat o îmbrânceală între el și polițist, însă în cele din urmă a fost calmat.

După ce au fost audiați, 2 dintre bărbați, în vârstă de 25 de ani respectiv de 52 de ani, au fost internați la secția de psihiatrie a Spitalului Municipal din Sighetu Marmației pentru o expertiză de specialitate.

Mai mult, pe numele indivizilor s-a deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ultraj, dar și pentru comiterea infracțiunii de tulburare a liniștii și ordinii publice.

Cel de-al treilea bărbat a scăpat cu o sancțiune pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

În ceea ce îi privește pe atacatori dacă medicii vor stabili că ei au avut discernământ și erau sub influența băuturilor alcoolice, atunci ei urmează să fie reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior vor fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close