Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţişti din Buzău, bătuţi de un fost poliţist care îşi bătea mama împreună cu fiul de 12 ani

Poliţişti din Buzău, bătuţi de un fost poliţist care îşi bătea mama împreună cu fiul de 12 ani

Doi poliţişti din Buzău au fost bătuţi de un fost poliţist, care îşi bătea propria mamă împreună cu fiul său, de 12 ani.

Poliţişti din Buzău, bătuţi de un fost poliţist care îşi bătea mama împreună cu fiul de 12 ani
de Adrian Bonciu    |    23 Iul 2021   •   14:20

Cei doi poliţişti au fost loviţi de fostul poliţist, în vârstă de 51 de ani, după ce au intervenit pentru aplanarea unui scandal.

Iniţial, vecinii au sunat la 112 şi au anunţat că fostul poliţist îşi agresează mama, împreună cu fiul minor.

Doi agenţi s-au prezentat la uşa fostului poliţist, iar pentru că acesta a continuat să fie agresiv, poliţiştii au încercat să îl încătuşeze. Încurajat de tatăl său, băiatul de 12 ani a filmat scenele violente.

În timp ce se chinuiau să îi pună cătuşele fostului poliţist, cei doi agenţi au fost loviţi de bărbatul agresiv.

Într-un final, bărbatul a fost încătuşat şi dus la spital, împreună cu fiul său, ambii find evaluaţi psihologic.

Fost poliţist, acuzat că şi-a bătut mama, dar şi doi poliţişti

"În data de 22 iulie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Buzău au fost sesizaţi prin Apel 112 cu privire la faptul că un buzoian de 51 de ani, provoacă scandal în familie.

La faţa locului a fost direcţionat imediat un echipaj de poliţie pentru verificarea aspectelor semnalate și luarea măsurilor legale.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că cele sesizate se confirmă si că, atât bărbatul, cât și fiul acestuia, un minor în vârstă de 12 ani, s-ar fi manifestat agresiv față de o femeie în vârstă de 70 de ani, rudă a celor doi. 
 
Bărbatul și fiul acestuia au fost preluați de echipajul de poliție, fiind conduși și internați pentru evaluare medicală, respectiv consiliere psihologică, la unități medicale de specialitate. 

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și lovire și alte violențe.

Persoanei vătămate i-au fost aduse la cunoștință prevederile Legii nr. 217/2003, precum și posibilitatea emiterii unui ordin de protecție provizoriu, însă aceasta a refuzat emiterea unui astfel de ordin.

De asemenea, se analizează împreună cu Parchetul dacă sunt întrunite elementele constitutive infracțiunii de ultraj", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Buzau
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close