Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţiştii au oferit daruri de Moş Nicolae unor copilaşi sărmani, orfani de mamă, din Maramureş: "Dar din dar se face Rai"

Poliţiştii au oferit daruri de Moş Nicolae unor copilaşi sărmani, orfani de mamă, din Maramureş: "Dar din dar se face Rai"

Moş Nicolae a venit mai devreme şi le-a adus bucurie unor copii dintr-un sat maramureşean. Două fetiţe de opt, respectiv 10 ani, şi un băieţel de şase ani au primit dulciuri și jucării de la poliţiştii şi jurnaliştii din Maramureş.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Dec 2023   •   13:40

Au fost momente de bucurie pentru trei copii din satul Mesteacăn, judeţul Maramureş. Micuţii, care au rămas doar în grija tatălui, după ce mama lor a murit în urma unei boli crunte, au primit daruri de Moş Nicolae de la poliţiştii şi jurnaliştii maramureşeni.

"Polițiștii maramureșeni s-au hotărât să îl ajute pe Moș Nicolae și au venit în sprijinul acestei familii greu încercate din Mesteacăn", a transmis Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Totul a fost posibil cu sprijinul parohului ortodox din satul Mesteacăn.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Dar din dar se face Rai"

"Pentru fiecare dintre noi postul acesta este al bucuriei, al speranței, al dragostei și al dăruirii. Pentru că dar din dar se face rai împreună cu dumneavoastră, cei care ați deschis astăzi ușa familiei Frînc, împreună cu copilașii Adina, Denisa și Denis, ați adus un zâmbet pe fața lor, aducându-le daruri", a spus preot paroh Mircea Lung, Parohia Ortodoxă Mesteacăn.

Tatăl copiilor muncește zi de zi pentru a le putea oferi un adăpost deasupra capului, o masă caldă și educație.

"Am rămas văduv din păcate, cu trei copilași. Este foarte greu, dar mergem înainte. Nu ne-am așteptat la așa ceva, le mulțumim polițiștilor, dar și domnului părinte. Doamne ajută și sănătate să dea Dumnezeu!", a spus tatăl celor trei copii orafani de mamă.

Acum, copiii îl aşteaptă şi pe Moş Crăciun. Toţi cei care vor să îi ajute pot să facă donaţii prin intermediul Parohiei Ortodoxe Mesteacăn.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close