Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițiștii din Argeș, atacați cu toporul de un bărbat sub influența alcoolului

Polițiștii din Argeș, atacați cu toporul de un bărbat sub influența alcoolului

Poliţiştii au reţinut un bărbat din localitatea Popeşti, judeţul Argeş, după ce acesta a rănit un agent şi i-a atacat pe oamenii legii cu un topor şi pietre. Pentru a-l imobiliza, unul dintre poliţişti a tras un foc de avertisment în aer.

Polițiștii din Argeș, atacați cu toporul de un bărbat sub influența alcoolului
Sursa foto: Hepta
08 Mai 2020   •   22:01

„La locul indicat s-a deplasat un echipaj (…), care l-a găsit pe bărbat în curtea locuinţei. La vederea poliţiştilor, bărbatul a devenit agresiv verbal şi fizic, aruncând asupra acestora cu pietre şi ameninţându-i cu obiecte tăietor-înţepătoare. În urma acestor acţiuni, unul dintre poliţişti a fost rănit. Întrucât bărbatul nu a încetat să se manifeste agresiv, în ciuda somaţiilor legale efectuate de poliţişti, unul dintre agenţi a folosit armamentul din dotare şi a executat un foc avertisment în plan vertical”, se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Bărbatul agresiv a fost ulterior imobilizat, încătuşat şi condus la sediul secţiei, în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. 
 

×
Subiecte în articol: politist Argeş Argeş
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close