Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţiştii au aşteptat ore în şir un mandat pentru a putea intra în casa bărbatului din Giurgiu care a tras zeci de focuri de armă

Poliţiştii au aşteptat ore în şir un mandat pentru a putea intra în casa bărbatului din Giurgiu care a tras zeci de focuri de armă

Poliţiştii din Giurgiu au aşteptat ore în şir un mandat pentru a putea intra în casa bărbatului din Giurgiu care a tras zeci de focuri de armă chiar de faţă cu poliţiştii.

de Mihaela Bîrzilă    |    04 Ian 2023   •   21:59

Pistolul cu care un bărbat din Giurgiu a tras în prezența unor polițiști aflați la intervenție, a fost găsit de oamenii legii. Arma a fost aruncată chiar de partenera bărbatului, în speranța că aceasta nu va fi descoperită.

Mascații au intrat astăzi peste bărbat, l-au imobilizat și l-au dus la audieri. Locuința celor doi a fost percheziționată.

Noaptea trecută, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin numărul de urgență 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că mai multe persoane aruncă cu petarde, a anunțat instituția.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban, iar, din primele cercetări, a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, care ar fi tras 30 de focuri de armă, chiar în prezența polițiștilor.

Din cauză că bărbatul a refuzat să se predea singur, autoritățile au trebuit să aștepe ore întregi în fața apartamentului, după un mandat.

×
Subiecte în articol: Giurgiu pistol
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close