Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei polițiști au fost răniți, într-un accident pe DN 66

Trei polițiști au fost răniți, într-un accident pe DN 66

Trei polițiști au fost răniți, într-un accident pe DN 66
13 Mai 2016   •   10:36

O autospecială de Poliţie, în care se aflau doi agenţi şi un rezervist al Ministerului Afacerilor Interne a fost implicată într-un accident rutier grav, petrecut vineri dimineaţă, pe Drumul Naţional 66, în apropiere de Petroşani.

Accidentul rutier s-a petrecut vineri, în jurul orei 08:30. O femeie în vârstă de 39 de ani, din judeţul Caraş-Severin, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Naţional 66, pe raza localităţii Merişor, din direcţia Haţeg – Petroşani, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu o autospecială de poliţie, care circula regulamentar din sensul opus.

„În urma impactului a rezultat rănirea gravă a agentului de poliţie aflat la volan şi rănirea uşoară a conducătoarei auto, precum şi a altui agent de poliţie şi a unui rezervist M.A.I., aflaţi în autospecială de poliţie”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Unul dintre poliţişti a ajuns la spital în stare gravă, având o plagă la nivelul capului, iar ceilalţi doi au traumatisme toracice şi la nivelul membrelor inferioare. Femeia are un traumatism toracic. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Petroşani, a precizat medicul Călin Dumitrescu, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

Sursa: Adevărul

×
Subiecte în articol: accident politisti Hunedoara Petrosani
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close