Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi poliţişti au fost răniţi într-un accident în Neamţ. Un tânăr cu BMW a lovit în plin autospeciala

Doi poliţişti au fost răniţi într-un accident în Neamţ. Un tânăr cu BMW a lovit în plin autospeciala

Doi polițiști rutieri au fost răniți în această seară, într-un accident rutier produs în urmă cu scurt timp în judeţul Neamţ.

Doi poliţişti au fost răniţi într-un accident în Neamţ. Un tânăr cu BMW a lovit în plin autospeciala
Sursa foto: tvmneamt.ro
de Silvia Preda    |    03 Ian 2023   •   19:36

Accidentul a avut loc pe DN 15, în comuna Săvinești. Au fost implicate un autoturism în care se aflau trei persoane și o autospecială a IPJ Neamţ în care se aflau doi polițiști.

Cei doi polițiști erau în timpul serviciului și patrulau cu un Volkswagen Polo inscripționat și echipat cu aparat radar, scrie tvmneamt.ro.

La un moment dat, polițiștii ar fi întors mașina, intrând în coliziune cu un autoturism BMW, condus de un tânăr care circula din sens opus.

Mașina de poliție a fost lovită în plin 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Tânărul care conducea BMW-ul spune că poliţistul aflat la volan a întors brusc maşina în fața sa. Acesta mai susține că semnalele luminoase au fost puse în funcțiune după ce s-a început manevra de întoarcere, fiind luat prin surprindere.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț (o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe), transmit autorităţile.

Pompierii au acționat pentru scoaterea celor două cadre ale IPJ din autoturism, care au fost preluate și transportate de echipajele SMURD la UPU Piatra Neamț.

Au fost asigurate măsurile de prevenire a incendiilor.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close