Antena 3 CNN Actualitate Locale Ei sunt poliţiştii care au ajutat o femeie în travaliu, rămasă blocată în trafic, în Cluj

Ei sunt poliţiştii care au ajutat o femeie în travaliu, rămasă blocată în trafic, în Cluj

O femeie însărcinată, care a intrat în travaliu, a fost ajutată de doi poliţişti clujeni să ajungă în siguranță la spital, după ce a rămas blocată în trafic.

Ei sunt poliţiştii care au ajutat o femeie în travaliu, rămasă blocată în trafic, în Cluj
Sursa foto: Facebook IPJ Cluj
de Claudia Popovici    |    12 Oct 2023   •   17:43

Întâmplarea specială a fost relatată de IPJ Cluj care i-a felicitat pe cei doi agenţi pentru gestul lor de solidaritate şi ajutor. 

"Deseori, în agitația urbană, se petrec întâmplări sau au loc diferite evenimente pe care nu le conștientizăm la momentul respectiv, nu le simțim și nu le observăm, dar aflăm mai târziu despre ele.

Astăzi, cu mândrie și bucurie, vrem să împărtășim o întâmplare specială cu voi. Îi spunem întâmplare deoarece un bărbat și soția acestuia au avut norocul ca, într-un moment dificil din viață, să depășească situația întâmpinată cu sprijinul unui echipaj de poliție întâlnit în trafic.

Bărbatul, aflat în mijlocul unei situații critice, a apelat la sprijinul echipajului de poliție pe care l-a observat în trafic, în municipiul Turda, în timp ce se deplasa cu autoturismul dinspre Târgu Mureș spre Cluj-Napoca.

Femeie însărcinată, aflată în travaliu, ajutată să ajungă la spital de doi poliţişti

Motivul era unul deosebit de urgent, acesta le-a relatat polițiștilor că soția sa prezintă simptome de travaliu și are nevoie de ajutor ca ea să ajungă cât mai urgent la spital.

Cu promptitudine, echipajul de poliție a răspuns la apelul bărbatului și i-au asigurat o cale rapidă și sigură către unitatea de spital. Folosind mijloacele acustice și luminoase ale autospecialei, polițiștii l-au ajutat să iasă cu autoturismul din ambuteiaj.

Ulterior, noi am aflat că protagoniștii acestui eveniment sunt Radu și Rareș, agenți de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, care la data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 16.30, tocmai se întorceau dintr-o misiune din Târgul Mureș.

După toată experiența emoționantă, bărbatul a transmis Inspectoratului de Poliție Județean Cluj o scrisoare de mulțumire, exprimându-și recunoștința profundă pentru intervenția promptă a colegilor noștri.

Ne face întotdeauna plăcere să servim comunitatea, să păstrăm o conexiune strânsă cu aceasta și să oferim ajutor semenilor în situații critice”, a transmis IPJ Cluj, pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: politisti Cluj trafic blocat
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close