Antena 3 CNN Actualitate Locale Gestul emoționant al unor polițiști din Sebeș pentru un grup de tineri ucraineni opriţi în trafic | Românii sunt inimoși. Vă mulțumim mult!

Gestul emoționant al unor polițiști din Sebeș pentru un grup de tineri ucraineni opriţi în trafic | Românii sunt inimoși. Vă mulțumim mult!

Sperați, înfometați şi cu inima plină de griji pentru cei ramași acasă un grup de tineri ucraineni au găsit puterea să zâmbească din nou, după ce doi poliţişti au făcut pentru ei un gest impresionant.

Gestul emoționant al unor polițiști din Sebeș pentru un grup de tineri ucraineni opriţi în trafic | Românii sunt inimoși. Vă mulțumim mult!
Sursa foto: Alba24.ro
de Claudia Popovici    |    27 Feb 2022   •   00:03

Mii de oameni fug din calea războiului din Ucraina. Este şi cazul unui grup de tineri ucraineni care, după ce au parcurs zeci de kilometri şi au fost opriți în trafic de trei ori de Poliţia Română, au găsit o mână întinsă, compasiune şi empatie la doi poliţişti din Sebeş.

”Ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie. Ne-au condus la un restaurant și ne-au făcut cinste cu masa. Românii sunt inimoși.

Vă mulțumim mult! Am fost impresionați de ospitalitatea și generozitatea cu care am fost tratați”, au povestit tinerii pe reţele sociale, potrivit alba24.ro.

×
Subiecte în articol: politisti tineri ucraineni Sebes
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close