Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițiștii au mers să aresteze un bărbat pentru furt. Ce au descoperit în dulapul acestuia

Polițiștii au mers să aresteze un bărbat pentru furt. Ce au descoperit în dulapul acestuia

Polițiștii au mers să aresteze un bărbat pentru furt. Ce au descoperit în dulapul acestuia
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Iun 2017   •   14:48

Un bărbat şi un adolescent de 15 ani au fost reţinuţi de poliţiştii din Neamţ, ei fiind acuzaţi de comitearea mai multor furturi din locuinţe şi magazine, potrivit news.ro.

În urma extinderii verificărilor, poliţiştii au descoperit la locuinţa bărbatului o seră de canabis amenajată într-un dulap, fiind făcute cercetări şi pentru trafic de droguri.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Borleşti, judeţul Neamţ, au fost sesizaţi cu privire la furtul mai multor produse alimentare dintr-un magazin din localitatea Tazlău. În urma cercetărilor, poliţiştii au prins două persoane, un bărbat de 34 de ani şi un adolescent de 15 ani, ambii din Tazlău.

Poliţiştii au extins cercetările, stabilind că cei doi ar mai fi săvârşit încă două fapte de furt din locuinţe, în cursul lunii, cauzând un prejudiciu de 4.000 de lei.

Cele două persoane au fost reţinute pentru furt calificat, iar poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ fac cercetări pentru trafic şi deţinere de droguri.

×
Subiecte în articol: Neamţ barbat furt dulap adolescent
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close