Antena 3 Actualitate Locale Poluare în bazinul Portului Constanța, după ce autorităţile au descoperit două pete de hidrocarburi

Poluare în bazinul Portului Constanța, după ce autorităţile au descoperit două pete de hidrocarburi

de Ruxandra Rădulescu    |    22 Apr 2021   •   15:00
Poluare în bazinul Portului Constanța, după ce autorităţile au descoperit două pete de hidrocarburi

Garda de Coastă și autoritățile de mediu fac verificări cu privire la apariția a două pete de culoare neagră în bazinul Portului Constanța.

Agenții din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu autoritățile din cadrul Gărzii de Mediu Constanța și ale Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral au descoperit la data de 21 aprilie două pete de culoare neagră în bazinul Portului Constanța.

Incidentul a fost localizat la dana 94 a Portului Constanța, lângă o navă a unei firme româneşti care transporta cărbune vrac.

Polițiștii investighează proprietarii navei, sub suspiciunea că s-au încălcat prevederile legale cu privire la protecția mediului.

Autoritățile au demarat investigațiile prin prelevarea de probe din apă și probe din cărbunele vrac, în scopul de a fi analizate.

Polițiștii fac cercetări, iar responsabii riscă să fie acuzați de săvârşirea de infracţiuni de protecție a mediului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close