Antena 3 CNN Actualitate Locale Un pompier din Mehedinți a scos un câine din flăcările unui incendiu. Ce s-a întâmplat după ce l-a resuscitat minute în șir

Un pompier din Mehedinți a scos un câine din flăcările unui incendiu. Ce s-a întâmplat după ce l-a resuscitat minute în șir

Pompierii mehedințeni au fost alertați, marți după-amiază, de către un cetățean care a observat că din balconul unui apartament, situat la etajul unu al unui bloc din municipiul Drobeta Turnu Severin, ieșea mult fum.

Un pompier din Mehedinți a scos un câine din flăcările unui incendiu. Ce s-a întâmplat după ce l-a resuscitat minute în șir
Sursa foto: ISU Mehedinti
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Mar 2023   •   22:55

La locul evenimentului, au fost mobilizate imediat trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta-Turnu Severin cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

După ce au pătruns în apartament, salvatorii au observat un câine care încetase să mai respire.

Comandantul intervenției, cpt. Georgian Vintilă, a pătruns în apartamentul plin de fum, a scos imediat pe brațe patrupedul și a început să efectueze manevrele de resuscitare.

Punându-și în practică toate cunoștințele, acesta a făcut tot posibilul să-l readucă la viață, iar eforturile i-au fost răsplătite cu bătăi de inimă și o bucurie de nedescris.

Citește și: Femeie găsită carbonizată în propria casă, în urma unui incendiu, în Buzău | Fiica sa a fost intoxicată cu fum

Dar, pentru a se asigura că patrupedul este în siguranță, a solicitat cetățenilor să cheme la locul intervenției și un medic veterinar.

Câinele a rămas sub supraveghere medicală, iar căpitanul le-a spus colegilor săi că va lua legătura cu proprietarul pentru a se interesa, în continuare, de starea sa.

 

×
Subiecte în articol: mehedinti pompier caine salvat incendiu
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close