Antena 3 Actualitate Locale Pompierii din Galaţi, în alertă din cauza a trei incendii provocate intenţionat! Patru oameni au fost intoxicaţi cu fum

Pompierii din Galaţi, în alertă din cauza a trei incendii provocate intenţionat! Patru oameni au fost intoxicaţi cu fum

de Gabi Vlad    |    06 Mar 2021   •   15:44
Pompierii din Galaţi, în alertă din cauza a trei incendii provocate intenţionat! Patru oameni au fost intoxicaţi cu fum Hepta

Noapte albă pentru pompierii gălăţeni nevoiţi să intervină la trei incendii provocate intenţionat de o persoană sau mai multe. Incendii au fost semnale aproape simultan la diferenţe mici de timp.

Primul incendiu a fost semnalat la un bloc din cartierul Micro 20, unde fusese incendiată cu ajutorul unei sticle plină cu un lichid inflamabil, uşa de la un apartament situat la parter.

Scara s-a umplut de fum, iar flăcările au cuprins şi un tablou electric. O persoană a fost rănită la mâini şi alte patru au fost intoxicate cu fum printre care şi doi copii.

Peste 20 de locatari au fost evacuaţi seara trecută.

Următorul incendiu a fost semnal în cartierul Micro 39, unde fusese incendiată uşa unui apartament de la etajul 1 prin aceeaşi metodă.

Al treilea incendiu a fost semnalat într-un alt cartier la mai multe tomberoane de gunoi, focul fiind pus tot intenționat. Și aici flăcările au fost stinse înainte să se extindă la garajele și mașinile din apropiere.

 Poliţia desfăşoară acum cercetări pentru identificarea autorului sau a autorilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close