Antena 3 CNN Actualitate Locale Pompierii și polițiștii din Tulcea, în alertă. O fetiță de patru ani a dispărut din curtea casei

Pompierii și polițiștii din Tulcea, în alertă. O fetiță de patru ani a dispărut din curtea casei

O fetiță de patru ani este căutată de polițiști, pompieri și localnici, după ce a dispărut din curtea casei din localitatea Vulturu, județul Tulcea.

Pompierii și polițiștii din Tulcea, în alertă. O fetiță de patru ani a dispărut din curtea casei
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Iul 2023   •   21:09

Potrivit IPJ Tulcea, polițiștii din cadrul Postului din Maliuc au fost sesizați, miercuri după-amiază, prin apel la 112, de o femeie din localitatea Vulturu, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de patru ani, a dispărut din curtea locuinței.

Au fost constituite echipe operative, formate din polițiști și pompieri, care au demarat activitățile specifice de căutare.

De asemenea, sunt folosite două ambarcațiuni și un câine de urmă, activitățile de căutare fiind desfășurate și cu participarea cetățenilor din localitate.

La momentul dispariției, fetița era îmbrăcată cu o rochie și pantofi de culoare mov.

Citește și: Imaginile care arată coșmarul prin care trec seniorii României. Bătrânii, ținuți printre gândaci și ploșnițe în azilul statului de la Strehaia

Persoanele care dețin informații care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: judeţul Tulcea fetiță dispărută
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close