Antena 3 CNN Actualitate Locale A tăiat porcul în casă, pentru că afară era prea frig. Vecinii au chemat poliția, crezând că este vorba despre o crimă

A tăiat porcul în casă, pentru că afară era prea frig. Vecinii au chemat poliția, crezând că este vorba despre o crimă

Un brașovean a fost amendat pentru că a tăiat porcul în casă, după ce vecinii au sunat la 112 crezând că este vorba despre o crimă.

A tăiat porcul în casă, pentru că afară era prea frig. Vecinii au chemat poliția, crezând că este vorba despre o crimă
Sursa foto: getty images
de Laura Dinu    |    15 Dec 2021   •   08:00

Un bărbat din localitatea Holbav, județul Brașov, s-a apucat să sacrifice porcul în propria casă, pentru că afară era prea frig. Astfel că, după câteva pahare, acesta a scos porcul din coteț și l-a băgat în locuință, unde a început să ”îl pregătească” pentru sărbători. 

Alertați de zgomot și neștiind ce se întâmplă în casa proprietarului care tranșa porcul de zor, vecinii au dat buzna în curtea omului, iar când l-au văzut pe acesta plin de sânge și cu cuțitul în mână în pragul ușii, au crezut că sunt martorii unei crime în desfășurare și au rupt-o la fugă în timp ce sunau la 112.

Polițiștii s-au prezentat în mare grabă la adresa indicată, unde au constatat că nu este nici urmă de crimă, ci doar un localnic în plin proces de sacrificare a porcului de sărbători.

Polițiștii i-au dat amendă omului pentru că nu ar fi respectat procedura de sacrificare a animalului în condițiile impuse de lege.

×
Subiecte în articol: porc Holbav
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close