Antena 3 CNN Actualitate Locale Povestea băcăuanului care a câştigat aproape un milion de lei la Loto, fără să ghicească numerele

Povestea băcăuanului care a câştigat aproape un milion de lei la Loto, fără să ghicească numerele

Un bărbat din Bacău s-a îmbogățit peste noapte, după ce a jucat o variantă simplă la 6 din 49, deși acesta nu a nimerit numerele câștigătoare.

Povestea băcăuanului care a câştigat aproape un milion de lei la Loto, fără să ghicească numerele
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Dec 2023   •   09:37

Bărbatul s-a ales cu o sumă considerabilă doar datorită biletului Noroc, care este generat de calculator.

„La tragerea Noroc de duminică, 17 decembrie, la categoria N-3 s-a înregistrat un câștig în valoare de 927.165,72 lei. Biletul norocos a fost jucat la o agentie loto din Bacău”, a transmis Loteria Româna.

Biletul a fost jucat la agenția 04-006 din Bacău, aflată pe strada Pieței, nr. 1, iar prețul pentru o variantă simplă la Loto 6/49 și o variantă la NOROC a fost 10,50 de lei.

A câștigat aproape un milion de lei la Loto, fără să ghicească numerele 

Băcăuanul a avut varianta întreagă de cifre din numărul extras la Noroc, mai puțin ultima, din care s-a scăzut cifra 3 (de ex. 4261366 – numărul extras, minus 3 unități, rezultând numărul 4261363).

Potrivit site-ului Loteriei Române, NOROC se poate juca numai pe bilete LOTO 6/49 completate cu variante LOTO 6/49. Cu alte cuvinte, nu este posibil să se joace NOROC fără a juca și LOTO 6/49. În momentul acceptării unui bilet LOTO 6/49, terminalul produce un număr întâmplator de 7 cifre, care este numărul NOROC. Participantul poate să joace un număr NOROC sau mai multe – până la 64.000 numere.

”Atunci când optează pentru mai multe numere, acestea vor fi, de fapt, un interval de numere consecutive care începe cu numărul întâmplător produs de terminal. Acest număr (sau aceste numere) NOROC participă la o tragere specială, separată de tragerea LOTO 6/49, în urma căreia se atribuie următoarele categorii de câștiguri:

Categoria 1 - toate cele 7 cifre ale numarului (tot numărul)

Categoria 2 - ultimele 6 cifre ale numărului

Categoria 3 - ultimele 5 cifre ale numărului

Categoria 4 - ultimele 4 cifre ale numărului

Categoria 5 - ultimele 3 cifre ale numărului

Categoria N + 3 - tot numarul + 3

Categoria N - 3 - tot numarul – 3”-

Tragerile au loc de două ori pe săptamână, în zilele de joi și duminică.” a transmis Loteria Română, potrivit Adevărul.ro.

×
Subiecte în articol: câştig loto milion de lei Bacău
Parteneri
O nouă minivacanţă pentru români! Câte zile libere vor avea angajaţii
x close