Antena 3 CNN Actualitate Locale Povestea unui bărbat din Bihor care şi-a înşelat soţia. Ce sumă a fost obligat să îi plătească femeii

Povestea unui bărbat din Bihor care şi-a înşelat soţia. Ce sumă a fost obligat să îi plătească femeii

Un bărbat care şi-a părăsit soţia după o căsnicie de 32 de ani ca să plece cu amanta a fost nevoit să-i plătească daune în valoare de 20.000 de euro. Individul a vândut toate bunurile şi a trecut firma familiei pe numele iubitei, ca să nu fie nevoit să împartă averea cu soţia sa.

Povestea unui bărbat din Bihor care şi-a înşelat soţia. Ce sumă a fost obligat să îi plătească femeii
Sursa foto: josealbafotos/Pixabay
de Georgiana Botez    |    01 Iul 2022   •   17:05

Premieră pentru Justiţia din Bihor.

Un bărbat a fost obligat să își plătească fosta sotie, părăsită in favoarea amantei, cu o suma record de 20.000 euro, după o căsnicie de 32 de ani.

Bărbatul a vândut toate bunurile comune și a transferat firma de familie pe numele amantei

Bărbatul infidel voia să se despartă de soţie după peste 32 de ani de mariaj, susţinând că ambii au o parte din vină. În timpul dezbaterilor întinse pe mai bine de doi ani de zile, judecătorii au descoperit însă, că în realitate destrămarea marijaului îi aparţine exclusiv lui, deoarece avea o relaţie de aproximativ trei ani, cu o altă femeie.

Judecătorii i-au catalogat gestul ca fiind drept imoral şi cinic

Pentru a nu împărţi jumătate din avere cu soţia, bărbatul a vândut toate proprietăţile, iar firma familiei a trecut-o pe numele amantei.

Procesul de divorţ s-a terminat prost pentru bărbatul infidel. Judecătorii au hotărât să îi sancţioneze comportamentul, pe care l-au catalogat drept imoral şi cinic faţă de fosta lui consoartă.

"A veni acum, după mai bine de 32 ani de ani de căsnicie, şi a susţine că între părţi nu a existat niciodată o relaţie conjugală reală, că au fost ţinuţi împreună doar de certificatul de căsătorie nu denotă decât cinism şi lipsă de respect faţă de soţie", se arată în hotărârea judecătorească pronunţată de Judecătoria Oradea", potrivit ebihoreanul.ro

Femeia înşelată va primi 20.000 de euro de la bărbatul infidel

Dacă până în prezent judecătorii acordau ori daune morale ori daune compensatorii în astfel de situaţii, în acest caz, în premieră pentru Bihor, magistraţii au stabilit că soţia părăsită e îndreptăţită să le primească pe ambele. În cele din urmă, instanţele i-au făcut dreptate femeii înşelate şi au stabilit ca bărbatul să îi plătească în total 20.000 de euro.

×
Subiecte în articol: poveste barbat Bihor amanta
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close