Antena 3 CNN Actualitate Locale Povestea emoționantă a unui bunic de 70 de ani care a închiriat o trotineta electrică în Iași: "O voce tremurândă mă roagă să îi dau indicațiile cum să ajungă la sediu"

Povestea emoționantă a unui bunic de 70 de ani care a închiriat o trotineta electrică în Iași: "O voce tremurândă mă roagă să îi dau indicațiile cum să ajungă la sediu"

Un bărbat din Iași, care se ocupă cu închirierea de trotinete electrice, a postat pe un grup de Facebook o poveste emoționantă, a unui pensionar din oraș care s-a bucurat de prima sa plimbare cu un astfel de vehicul.

Povestea emoționantă a unui bunic de 70 de ani care a închiriat o trotineta electrică în Iași: "O voce tremurândă mă roagă să îi dau indicațiile cum să ajungă la sediu"
Sursa foto: Facebook/ Marius Alexandru
de Mia Lungu    |    11 Iul 2022   •   13:12

"Spre surprinderea mea, un om în vârstă, trecut de 70 ani dorește să închirieze o trotinetă. Primim un apel la prima oră… o voce tremurândă, al unui om trecut de vârsta tinereții mă roagă să îi dau indicațiile cum să ajungă la sediu. Vine din Ciurea. Zis și făcut, după câteva zeci de minute își face apariția", a scris Marius Alexandru pe Facebook.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Îl ghidez cu câteva informații legate de închirierea de trotinete și scutere. Intr-un final se decide să aleagă o trotinetă electrică Fun Rides – pachet de 2 ore. Scot bonul, îi închiriez și ies afară să îi explic și să-l ajut.

Nu prea reușește inițial să se descurce, dar perseverența dă roade și după aproximativ o oră îl puteți vedea în video-ul din comentarii.

După o oră jumătate vine și îmi aduce trotineta și îmi mulțumește frumos spunând că i-a plăcut mult și s-a distrat.

Îi răspund că eu ar trebui să îi mulțumesc frumos și îi dau banii înapoi. Zâmbește și nu îi vine să creadă.
Îmi promite că își va aduce și soția să încerce chiar zilele viitoare.

Am rămas cu multe lecții morale și acesta este și unul dintre principalele motive care ne motivează să continuăm. Să facem oamenii fericiți. Vă mulțumesc, domnule, pentru tot! Distracția nu are vârstă", se mai arată în mesaj.

×
Subiecte în articol: Iași bunic trotinetă electrică
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close