Antena 3 CNN Actualitate Locale "Sunt și colegi care mă jignesc". Povestea Corinei, eleva de 15 ani care își ajută părinții să aibă grijă de 400 de oi

"Sunt și colegi care mă jignesc". Povestea Corinei, eleva de 15 ani care își ajută părinții să aibă grijă de 400 de oi

În vârstă de 15 ani, Corina visează să devină profesoară, însă, atunci când nu este la școală, adolescenta își ajută părinții să îngrijească 400 de oi și să ducă moștenirea din străbuni mai departe.

"Sunt și colegi care mă jignesc". Povestea Corinei, eleva de 15 ani care își ajută părinții să aibă grijă de 400 de oi
Sursa foto: Botoșani News
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mai 2023   •   18:30

În vârstă de 15 ani, Corina trăiește, împreună cu părinții săi, în județul Botoșani, fiind îndrăgostită de natură și de viața simplă de la țară.

Părinții adolescentei dețin 400 de oi, iar ajutorul venit din partea fiicei lor le oferă curaj să ducă mai departe moștenirea din străbuni.

Din dragoste pentru animale, Corina merge des la stână, acolo unde se simte cel mai bine.

"Mă mândresc foarte mult cu acest lucru. Îmi place viața la stână, este frumos, iubesc animalele și le îndrăgesc foarte mult", a declarat Corina, pentru AgroTv. 

Citește și: "Te vom purta veșnic în inimi". Lacrimi de durere pentru Andra, o elevă eminentă din Deva, care s-a stins din viață subit

Adolescenta este elevă în clasa a VIII-a, iar școala ocupă, de asemenea, un loc important în viața ei.

Fata dorește să-și continue studiile la Liceul Pedagogic și să devină profesoară, fiind visul pentru care învață zi de zi.

Din păcate, la școală, Corina este ținta unor cuvinte dure, venite din partea colegilor care nu înțeleg de ce alege să-și petreacă timpul liber la stână.

Cu toate acestea, adolescenta nu se lasă influențată și le răspunde colegilor cu o maturitate uimitoare.

"Sunt și colegi care mă jignesc uneori, dar le spun mereu că este greu să ajungi unde am ajuns noi și este foarte mult de muncă.

Mă mândresc cu acest lucru, nu mi-a fost niciodată rușine și chiar mă și laud cu treaba asta și o voi face în continuare", a mai spus adolescenta. 

Corina spune că nu va renunța niciodată la moștenirea familiei și va continua să aibă grijă de oi, așa cum a învățat de la părinții săi, botosaninews.ro.

×
Subiecte în articol: adolescenta Botoșani
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close