Antena 3 CNN Actualitate Locale Povestea acestui medic ortoped din Oltenia! Ce face la fiecare operație le-a uimit până și pe asistente! ”Chiar așa fac, puteți să le întrebați!”

Povestea acestui medic ortoped din Oltenia! Ce face la fiecare operație le-a uimit până și pe asistente! ”Chiar așa fac, puteți să le întrebați!”

Povestea acestui medic ortoped din Oltenia! Ce face la fiecare operație le-a uimit până și pe asistente! ”Chiar așa fac, puteți să le întrebați!”
26 Feb 2019   •   13:55

Hoshang Heedari este un chirurg ortoped originar din Iran, în vârstă de 52 de ani, care locuieşte în Oltenia, de mai bine de 30 de ani, timp în care a devenit managerul unui spital din Dolj. 

Medicul ortoped spune că Oltenia se aseamănă cu regiunea în care s-a născut din Iran și de aceea se simte foarte oltean și ține cu gruparea alb-albastră.

„De mic mergeam cu tatăl meu la toate meciurile echipei locale și am jucat și fotbal în Iran până la nivelul diviziei B, apoi am venit aici. Oamenii unde m-am născut sunt exact ca aici și am simțit imediat că oltenii sunt aproape de mine. Efectiv, mă regăsesc în Oltenia și nu aveam cum să nu prind drag de echipa Craiovei. Vă spun sincer că este echipa mea de suflet.

Eu mănânc cu Universitatea în gând, dorm și mă trezesc cu Universitatea în gând, operez cântând «Oltenia, eterna Terra Nova», puteți să întrebați toate asistentele. Când ies din operație mă retrag aici (în cabinet – n.r.) și mă recreez ascultând imnul Craiovei. Am o grămadă de prieteni români, care mă admiră că iubesc Universitatea Craiova“, explică medicul pentru Cancan.

×
Subiecte în articol: Oltenia medic operatie
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close