Antena 3 CNN Actualitate Locale Povestea unei tinere din Timișoara, care a luat acasă un necunoscut sărman pe care l-a întâlnit în parcarea unui supermarket

Povestea unei tinere din Timișoara, care a luat acasă un necunoscut sărman pe care l-a întâlnit în parcarea unui supermarket

Povestea unei tinere din Timișoara, care a luat acasă un necunoscut sărman pe care l-a întâlnit în parcarea unui supermarket
Sursa foto: Foto: Facebook/Ancka Gaica
01 Mar 2018   •   15:57

O tânără de 27 de ani din Timişoara l-a luat acasă pe un bătrân pe care l-a văzut în parcarea unui supermarket, cu hainele murdare şi ude.

„Îl întreb dacă vrea o pătură, mătuşa mea cumpărându-mi una nouă recent şi dorind să o donez pe cea veche”, povesteşte tânăra.

Bătrânul a acceptat, doar că trebuia să meargă cu ea acasă, pentru a-I da pătrua. Pe drum, tânăra a aflat și povestea omului. Acesta a fost plecat în America timp de mai mulți ani, dar s-a întors în România, pentru că îi era dor de țară. Însă în țară nu mai are părinți, copii sau rude și trăiește dintr-un ajutor social.

Când au ajuns acasă, tânăra l-a invitat pe bătrân la ea, unde i-a oferit de mâncare. În timp ce bătrânul mânca şi povestea cu tânăra, s-a făcut miezul nopţii. Tânăra s-a oferit să îi cheme bătrânului un taxi, dar el a surprins-o când a rugat-o să îl lase să doarmă la ea peste noapte.

„În primă fază am stat pe gânduri pentru că nu îl cunoşteam. După câteva secunde de gândire i-am spus să rămână”, a povestit timișoreanca, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Timisoara batran Supermarket
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close