Antena 3 CNN Actualitate Locale Vasile, un român din Prahova, implicat în cea mai mare rețea de distribuție a canabisului din Israel

Vasile, un român din Prahova, implicat în cea mai mare rețea de distribuție a canabisului din Israel

Autoritățile din Tel-Aviv i-au cerut unui român din Băicoi să se prezinte în Israel pentru a da declarații cu privire la traficul de droguri din rețeaua Telegrass. Românul a refuzat deplasarea, solicitând să fie audiat prin teleconferință.

Vasile, un român din Prahova, implicat în cea mai mare rețea de distribuție a canabisului din Israel
Sursa foto: Gettyimages | Lauren DeCicca / Stringer
de Ioana Mircea    |    15 Sep 2022   •   13:13

Alin Vasile este un bărbat din orașul Băicoi, județul Prahova care a fost solicitat să dea declarații în ancheta ce vizează Telegrass. 

Anchetatorii din Tel-Aviv au solicit prezența în Israel a românului Alin Vasile F. pentru a depune mărturie în cadrul procesului Telegrass.

Statul Israel este dispus să acopere toate cheltuielile de călătorie şi cazare ale martorului, audierea în cadrul procesului fiind stabilită pentru data de 20.09.2022.

Românul însă, a refuzat deplasarea, solicitând să fie audiat prin teleconferință, din București. Se pare că acesta ar mai fi dat declaraţii în cauză anterior.

Telegrass este o rețea de distribuție a canabisului în Israel cu peste 200.000 de membri, care folosește aplicația de mesagerie Telegram.

Rețeaua creată de Amos Silver, în vârstă de 33 de ani, permite livrarea anonimă de canabis și o opțiune de a evalua produsul și furnizorii. Se estimează că veniturile Telegrass ar fi de 17 milioane de euro lunar

În martie 2019, poliția israeliană și ucraineană i-au arestat pe liderii Telegrass, potrivit adevarul.ro.

 

×
Subiecte în articol: telegrass trafic de droguri baicoi
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close