Antena 3 CNN Actualitate Locale Dascăl beat la școală. O profesoară din Constanța s-a prăbușit pe scări, în drum spre orele de curs

Dascăl beat la școală. O profesoară din Constanța s-a prăbușit pe scări, în drum spre orele de curs

Caz halucinant la un liceu din Constanța. O profesoară de limba și literatura română a venit în stare de ebrietate la școală.

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Noi 2023   •   22:08

Femeia abia se ținea pe picioare, iar atunci când a încercat să urce pe treptele de la intrarea profesorilor, s-a prăbușit și a căzut peste niște mașini parcare în fața unității de învățământ.

Persoanele care se aflau în jur s-au alarmat, crezând că femeii îi este rău, dar atunci când s-au apropiat de aceasta, au constatat că motivul amețelii era altul. 

Profesoara mirosea a alcool de la distanță. Femeia a fost condusă în biroul directorului Colegiului “Mihai Eminescu”, unul dintre cele mai bine cotate unități de învățământ din județul Constanța, iar acesta i-a sunat soțul să vină să o ia și să o conducă acasă.

Citește și: Motivul bizar pentru care un chirurg a ieșit din sala de operație în timpul unei intervenții. Nimeni nu se aștepta la asta

Profesoara urmează să fie sancționată de conducerea liceului în care predă.

×
Subiecte în articol: profesor român consum alcool
Parteneri
Preot alungat cu scandal din biserică, într-un sat din Iași
x close