Antena 3 CNN Actualitate Locale Preot alungat cu scandal din biserică, într-un sat din județul Iași | ”Trimisul Domnului” înjura și blestema credincioșii

Preot alungat cu scandal din biserică, într-un sat din județul Iași | ”Trimisul Domnului” înjura și blestema credincioșii

Scandal de proporții în satul Hăbășești din județul Iași! Furioși că preotul îi înjură și îi blesteamă, sătenii l-au scos cu forța din biserică. În momentul scandalului, părintele era însoțit de amanta sa și doar jandarmii l-au putut scăpa de furia credincioșilor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mai 2024   •   08:41

Sătenii spun că părintele avea un comportament total neadecvat. Ajunsese chiar să îi blesteme și fără rușine se afișa public alături de amantă, spun oamenii.

”Părintele era foarte dificil în a se comporta și în timpul slujbei, și în afara bisericii. Mergea la diferite familii și băga zâzanie, doar, doar o obține ceva. Să se certe familiile între ele. În loc să ne unească, ne învrăjbea. Ne-a făcut, lumea spune, «sataniști, tâlhari»”, a spus o enoriașă.

”La mine a venit la șapte fără un sfert și m-a batjocorit bine... Bine, bine, bine. M-a blestemat. Mi-a blestemat copiii”, a mărturisit o altă femeie.

Mai mult, localnicii spun că preotul aducea și icoane necorespunzătoare în biserică. După lungi discuții ale enoriașilor cu protopopul, acestea au fost îndepărtate.

Până când Mitropolia va găsi un alt preot paroh, la biserică va sluji un preot pensionar din altă localitate.

×
Subiecte în articol: preot alungat scandal biserica
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close