Antena 3 CNN Actualitate Locale Preot amenințat cu un pistol fals de un bărbat deranjat de slujbă, în altarul bisericii din Sarichioi, Tulcea

Preot amenințat cu un pistol fals de un bărbat deranjat de slujbă, în altarul bisericii din Sarichioi, Tulcea

Un preot a fost amenințat cu un pistol fals de un bărbat deranjat de slujbă, iar totul s-a întâmplat chiar în altarul bisericii Ortodoxe de Rit Străvechi ”Sfântul Vasile cel Mare” din Sarichioi, Tulcea.

Preot amenințat cu un pistol fals de un bărbat deranjat de slujbă, în altarul bisericii din Sarichioi, Tulcea
Sursa foto: Facebook
21 Apr 2020   •   16:28

Potrivit unor surse, bărbatul care a intrat cu pistolul în mână în biserică a vrut să îl intimideze pe preot pentru a-l forța să dea mai încet volumul boxelor prin care era transmisă slujba.

Din nefericire pentru el, slujba era transmisă live pe Facebook, iar momentul în care a descins înarmat cu pistolul de jucărie a fost văzut de mai mulți oameni.

"În dimineața zilei de 21 aprilie a.c., în urma unui apel la 112, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sarichioi au intervenit la un lăcaș de cult din localitate, unde s-a semnalat faptul că, un bărbat de 40 de ani , din Sarichioi, ar fi amenințat preotul, cu un pistol, deranjat fiind de zgomotul produs de oficierea slujbei religioase.

Polițiștii au intervenit, au identificat bărbat în cauză si au constatat ca pistolul respectiv era, de fapt, o brichetă. În urma evenimentului, bărbatul a fost internat la Spitalul Județean Tulcea, pentru investigatii de specialitate. Dupa verificări, se vor lua masurile legale", se arată într-o informare a IPJ Tulcea.

×
Subiecte în articol: Tulcea
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close