Antena 3 CNN Actualitate Locale Un preot bolnav de COVID a mers cu Boboteaza într-un sat din Cluj. Se verifică în câte case a intrat

Un preot bolnav de COVID a mers cu Boboteaza într-un sat din Cluj. Se verifică în câte case a intrat

Un preot dintr-un sat din Cluj este suspectat că a mers de Bobotează să sfinţească locuinţele a sute de oameni, deşi era bolnav de COVID. 

Un preot bolnav de COVID a mers cu Boboteaza într-un sat din Cluj. Se verifică în câte case a intrat
Sursa foto: Hepta
de Bianca Timșa    |    13 Ian 2022   •   13:26

Inspectorii sanitari au început o amplă anchetă epidemiologică şi încearcă să afle cu câte persoane a intrat preotul în contact. 

Incidentul a avut loc într-un sat din judeţul Cluj. De la începutul anului, preotul a umblat cu Iordanul pe la enoriaşi, un obicei care presupune sfinţirea caselor cu apă sfinţită.

Însă preotul era bolnav în momentul în care a mers acasă la oameni. La scurt timp el s-a testat de COVID, iar rezultatul a fost pozitiv.

Acum, autorităţile sanitare din judeţ au început o anchetă epidemiologică pentru a se stabili cu cine a intrat în contact preotul ortodox. De asemenea, se verifică şi dacă a avut loc vreo slujbă, la câte persoane şi la cine a mers părintele.

Şi soţia preotului a fost confirmată cu COVID-19. Atât femeia, cât şi preotul sunt vaccinaţi cu trei doze împotriva virusului Sars CoV-2.

×
Subiecte în articol: preot COVID Cluj
Parteneri
Ultimele imagini cu Stephan Pelger în viață: A băut 12 pahare de vin la o terasă
x close