Antena 3 CNN Actualitate Locale Prețul uriaș al cozonacului secuiesc în prag de sărbători, la Târgul de Crăciun din Cluj. "Facem credit, domnule primar?"

Prețul uriaș al cozonacului secuiesc în prag de sărbători, la Târgul de Crăciun din Cluj. "Facem credit, domnule primar?"

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, însă prețurile continuă să depășească așteptările românilor, la Târgul de Crăciun din Cluj. Mai mulți clujeni se plâng de sumele mari pe care trebuie să le scoată din buzunar.

Prețul uriaș al cozonacului secuiesc în prag de sărbători, la Târgul de Crăciun din Cluj. "Facem credit, domnule primar?"
Sursa foto: Hepta | hepta photo agency / Hepta Photo Agency
de Ioana Mircea    |    19 Dec 2022   •   19:40

Deși majoritatea Târgurilor de Crăciun din țară au început mai repede anul acesta, românii nu sunt prea încântați pentru că prețurile produselor din cadrul acestora sunt mult mai mari decât se așteptau.

La Târgul de Crăciun din Cluj, de exemplu, oamenii trebuie să plătească 13 lei pentru un pahar de vin fiert, iar o simplă gogoașă cu ciocolată ajunge să coste 25 de lei.

Vizitatorii târgului au început să facă valuri de comentarii pe Facebook, în care se plâng de prețurile uriașe.

"Facem credit, domnule primar? Eu am doi copii. Dacă vreau să ies într-o seară la târg, împreună cu soțul și copiii, total patru persoane, ar cam trebui să am în buzunar vreo 500 de lei. Poate un pic mai mult. Mai văd copiii o jucărie, un balonaș, o turtiță", este comentariul unui clujean.

Și pentru că vorbim de inima Ardealului nu putem exclude celebrul kurtos kalacs, care ajunge să coste și 30 de lei. Înainte de pandemia de Covid-19, prețul acestuia era de doar 10 lei.

×
Subiecte în articol: Târg de Crăciun 2022 Cluj
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close