Antena 3 CNN Actualitate Locale Prietenul autorului crimelor de la Săpoca: ”Am fost la el. Nu avea nimic ieșit în comun. Nu era agresiv nici când bea”

Prietenul autorului crimelor de la Săpoca: ”Am fost la el. Nu avea nimic ieșit în comun. Nu era agresiv nici când bea”

Prietenul autorului crimelor de la Săpoca: ”Am fost la el. Nu avea nimic ieșit în comun. Nu era agresiv nici când bea”
Sursa foto: Sursa foto: stirilekanald.ro
20 Aug 2019   •   14:47

Bogdan Lungu, criminalul de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, are 38 de ani și este necăsătorit.

Acesta locuia cu mama și cu fratele mai mic și când consuma alcool devenea recalcitrant în familie, însă nu era cunoscut ca violent în sat. Apropiații nu au observat nimic în neregulă cu el și au fost uimiți când au aflat ce s-a întâmplat.

"Am fost la el aseară. Nu avea nimic ieșit în comun. Judeca ca un om normal. Noi suntem prieteni foarte buni. Nu era violent. Nu știm ce s-a întâmplat. Probabil nu a mai judecat în timpul ală. Nu ne-a zis nimic, să aibă vreo suferință. Nu era agresiv nici când bea. El era sub tratament. Unde era protecția și paza în acel moment? Cred că spitalul nu și-a făcut treaba. Nu se aștepta nimeni la așa ceva. Luni urma să fie externat. Urma să ne ducem după el.", a declarat Ovidiu, prietenul lui Bogdan, conform Stirile Kanal D.

×
Subiecte în articol: crima Buzau
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close