Antena 3 CNN Actualitate Locale Primar, acuzat de un consilier că a falsificat actele de combustibil. Cum răspunde edilul din Argeş

Primar, acuzat de un consilier că a falsificat actele de combustibil. Cum răspunde edilul din Argeş

Primarul din Poiana Lacului, judeţul Argeş, este acuzat de un consilier că a falsificat facturile pentru combustibil. 

Primar, acuzat de un consilier că a falsificat actele de combustibil. Cum răspunde edilul din Argeş
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    10 Aug 2022   •   10:34

Potrivit actelor prezentate de Libertatea, în perioada pandemiei dar şi în timpul lock-downului, când elevii făceau şcoală online, microbuzele şcolare ar fi funcţionat, ba chiar ar fi consumat mii de litri de combustibil la preţuri exorbitante. 

În replică, edilul a spus miercuri, la Antena 3, că a folosit microbuzele şcolare pentru a-i controla, împreună cu Poliţia, pe cei care trebuia să stea în case izolaţi, din cauza COVID, şi chiar pentru a le duce mâncare celor care nu puteau să se deplaseze.

"În toată această perioadă, am avut ieşiri în comună pe toată aceasta perioadă, erau vizite, împreună şi cu Poliţia de multe ori, la cei care erau acasă bolnavi de COVID, că erau obligaţi să stea acasă. 

Era normal să facem aşa, Poliţia are o singură maşină şi merge în şase localităţi. Îi verificăm pe oameni, le duceam de mâncare. Toate microbuzele au fost scoase pentru aşa ceva, era normal. 

Nu puteam, dacă aveam 60 de cazuri în Poiana Lacului să stăm indiferenţi", a spus Ion Dumitrache, primarul localităţii Poiana Lacului, miercuri, la Antena 3.

Întrebat câţi bani au cheltuit pentru aceste drumuri, edilul a spus că nu mai ştie, dar banii erau prevăzuţi în buget.

"Era prevăzut în bugetul Primăriei. Nu ştiu exact cât am cheltuit, dar oricum nu e o sumă atât de mare ca să depăşească, e un buget prevăzut, ne încadrăm în limite. Ne uităm pe facturi", a adăugat edilul.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close