Antena 3 CNN Actualitate Locale "Tăiați-le pe toate, domnule!". Un primar din Argeș le-a luat oamenilor băncile de la poartă

"Tăiați-le pe toate, domnule!". Un primar din Argeș le-a luat oamenilor băncile de la poartă

Primarul unei comune din Argeș a pus pe jar toți locuitorii. Edilul și-a supărat consătenii după ce le-a luat din fața curților cel mai de preț lucru.

"Tăiați-le pe toate, domnule!". Un primar din Argeș le-a luat oamenilor băncile de la poartă
Sursa foto: stirilekaland.ro
de Alexandra Axinia    |    21 Iun 2023   •   10:08

Mii de oameni sunt revoltați după ce, pe rețelele de socializarea au apărut imagini cu primarul unei localități din Argeș care s-a apucat să scoată băncile de la porțile locatarilor. Deși băncile sunt puse în fața curților pe banii oamenilor, primarul s-a apucat să tragă de bănci până când acestea sunt scoase de la locul lor. 

În imaginile devenite virale pe Facebook, se pot observa mai mulți muncitori care taie cu flexul, apoi smulg două bănci din fața unei case.

În scurt timp au apărut și comentariile care contestă și judecă decizia edilului de a scoate băncile, locul unde bătrânii se mai adună pentru a comunica. 

Citește și: Lista alimentelor care ar putea avea prețul plafonat: ”Se va aplica pe întreg lanțul”

"Mulțumim, domnule primar Drăgan! Mulțumim frumos pentru ce ne faceți!

Tăiați-le pe toate, domnule primar. Felicitări!

Uitați, om bătrân. Oameni bătrâni care stau la poartă să comunice cu lumea și dumneavoastră le luați banca. Sunt oameni pensionari și le luați băncile, a scris cineva la postare de pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: primar Argeş banci curte
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close