Antena 3 CNN Actualitate Locale Un primar din Bacău a scăzut toate salariile funcționarilor publici, inclusiv pe al său. "Vremurile grele cer măsuri disperate"

Un primar din Bacău a scăzut toate salariile funcționarilor publici, inclusiv pe al său. "Vremurile grele cer măsuri disperate"

Primarul unei comune din Bacău a scăzut salariile, inclusiv pe al său, pentru a avea bani de proiecte.

Un primar din Bacău a scăzut toate salariile funcționarilor publici, inclusiv pe al său. "Vremurile grele cer măsuri disperate"
Sursa foto: Silviu Tinei/ Facebook
de Silvia Preda    |    02 Ian 2023   •   21:18

Angajații Primăriei comunei Gura Văii, județul Bacău, vor avea salarii diminuate, după ce Consiliul Local a aprobat o inițiativă a primarului localității, transmite Ziarul de Bacău.

Primarul Silviu Tinei și-a diminuat indemnizația cu 20%, la fel ca viceprimarul

"Conștient fiind de investițiile pe care le avem de cofinanțat din bugetul anului 2023 și de responsabilitatea derulării unui număr impresionant de obiective, impreună cu Domnul Viceprimar, am decis să renunțăm în mod voluntar la 20% din drepturile salariale lunare cuvenite, respectiv anularea sporului pentru gestionarea de fonduri europene, proiecte aprobate prin PNRR", a transmis edilul pe Facebook.

El a mai scris că toți funcționarii publici din cadrul Primăriei vor avea salariile diminuate, între 10 %- 20%, prin stabilirea valorii coeficientului la nivelul anului 2019, respectiv 2.080 de lei și nu cea aferentă anului 2023, respectiv 3.000 de lei.

 

×
Subiecte în articol: Bacău salarii proiecte
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close