Antena 3 CNN Actualitate Locale Un primar din Vaslui ameninţă guvernul cu o răscoală: „Vă vom aştepta cu furcile, coasele şi securile!“

Un primar din Vaslui ameninţă guvernul cu o răscoală: „Vă vom aştepta cu furcile, coasele şi securile!“

Edilul din comuna vasluiană Şuletea a transmis un mesaj tranșant autorităţilor în caz că vor face presiuni asupra localnicilor în ceea ce privește vaccinarea: „Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci...cu furcile, coasele și securile", spune primarul care este gata să pornească o răscoală.

Un primar din Vaslui ameninţă guvernul cu o răscoală: „Vă vom aştepta cu furcile, coasele şi securile!“
Sursa foto: Facebook Ciprian Robert Tamas
de Claudia Popovici    |    16 Sep 2021   •   18:24

Ciprian Tamaș primarul comunei Şuletea din județul Vaslui a transmis prin pagina sa de socializare că dacă autoritățile îi vor forța pe oameni să se vaccineze va porni o răscoală. 

„Nu m-am vaccinat și nici nu mă voi vaccina! Dar sunt surprins că am prieteni care au fost vaccinați prin lunile martie-aprilie-mai al acestui an și acum au fost diagnosticați cu covid! Concluzia?? Voi, cei care ne tot stresați să ne vaccinăm, sunteți cei mai mari dușmani ai neamului românesc!

„Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci”

Ferească-vă Dumnezeu să dați vreo ordonanță să ne obligați să ne vaccinăm!!! La fel o zic, ca și atunci când a fost cu pesta porcină!! Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci...cu furcile, coasele și securile!!!

Nu vă jucați cu nervii noștri, cu viețile noastre și ale copiilor noștri, oameni de carton care sunteți!! Voi fi în prima linie și voi apăra drepturile tuturor celor care nu vor să se vaccineze", spune edilul.

„Nu voi ceda un centimetru...îmi iubesc țara, neamul și identitatea”

Nu îi mai condiționați că nu îi veți mai primi la serviciu pe doctori, pe polițiști, pe militari, pe profesori și pe mulți alții, sau la școală pe elevi, dacă nu se vor vaccina!!! Nu îmi este teamă de voi și nu voi ceda un centimetru...îmi iubesc țara, neamul și identitatea", conchide primarul comunei Şuletea din județul Vaslui.

 

×
Subiecte în articol: primar Vaslui vaccinare guvern Șuletea
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close